Apotheek Verheggen logo

Apotheek Verheggen

Markt 8, 2490 Balen


Tel.: 014 81 19 40
Fax: 014/81.68.58
info@apotheekverheggen.be

Apotheek Verheggen

Geneesmiddelen

Bij Apotheek Verheggen in Balen kan u terecht voor een groot aantal geneesmiddelen. Wij houden steeds een grote verscheidenheid aan medicijnen in stock, zodat we zoveel mogelijk mensen meteen kunnen verder helpen.

Indien het geneesmiddel toch niet in voorraad is, kunnen we dit meestal binnen enkele uren laten leveren in de apotheek. We worden immers 5 keer per dag bevoorraad door onze leveranciers.

Geneesmiddelen bij Apotheek Verheggen - Balen

Wij streven ook naar een perfecte service. Zo zullen wij u steeds wijzen op bepaalde specificaties. Moet u het middel innemen bij het eten, het in de koelkast bewaren, schudden voor gebruik,…?

Als bepaalde zaken niet duidelijk zijn, mag u ons steeds om raad vragen. Een geneesmiddel dient immers correct ingenomen te worden voor een goede werking.

Ongebruikte of vervallen medicatie kan u bij ons binnenbrengen. Meer informatie over vervallen en ongebruikte geneesmiddelen vindt u hier.

Uit het buitenland

Indien uw arts een buitenlands product voorschrijft, kunnen wij dat voor u bestellen. Hiervoor hebt u een bewijs nodig van de voorschrijvende geneesheer dat dit product - of een equivalent - niet in België verkrijgbaar is.

Hebt u nog vragen? Contacteer ons!