Apotheek Verheggen logo

Apotheek Verheggen

Markt 8, 2490 Balen


Tel.: 014 81 19 40
Fax: 014/81.68.58
info@apotheekverheggen.be

Apotheek Verheggen

ThuisGezondheidsZorg

De ambulante zorgen voor langdurig zieken of hulpbehoevende ouderen zullen de volgende jaren een sterke groei kennen. De voornaamste reden is dat elk van ons zo lang mogelijk in de huiselijke en vertrouwde omgeving wenst te leven, ondanks een ziekte of een handicap.

De zorgen voor deze hulpbehoevenden kunnen een belasting zijn voor familieleden, zowel praktisch als financieel. Apotheek Verheggen wil deze last verlichten door u ThuisGezondheidsZorg aan te bieden. Hiermee combineren we de wens van de hulpbehoevende om thuis te blijven wonen met een verantwoorde zorgbegeleiding.

Onze diensten

  • Verhuur en verkoop van aerosoltoestellen
  • Verhuur en verkoop van technische hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen, ziekenhuisbedden, zelfoprichters....
  • Incontinentiemateriaal
  • Voedingsbijstand
  • ...

Krukken, rollators, rolstoelen e.d. kunnen gehuurd worden voor korte of langere periodes. Grotere hulpmiddelen zoals ziekenhuisbedden, antidecubitusmatrassen,… worden aan huis geleverd en weer opgehaald.

Contacteer ons voor meer informatie.

Blijvende hulp

Indien u blijvend dient te beschikken over een loophulpmiddel, kan u hier een voorschrift voor laten invullen door uw huisarts. U geeft het ingevulde voorschrift af in onze apotheek en wij zorgen ervoor dat uw hulpmiddel, volledig aangepast aan uw normen en behoeften, bij u thuis wordt afgeleverd.

Wij vragen de terugbetaling bij uw ziekenfonds aan. Als de adviseur van uw ziekenfonds uw aanvraag goedkeurt, hoeft u niets te betalen.

Thuisgezondheidszorg bij Apotheek Verheggen - Balen
Thuisgezondheidszorg bij Apotheek Verheggen - Balen
Thuisgezondheidszorg bij Apotheek Verheggen - Balen
Thuisgezondheidszorg bij Apotheek Verheggen - Balen